February 23, 2012, 05:49:10 AM
Home
Back to site
Chat
Search
Login
Register
Forumul comunitatii League of Legends Romania
>
League of Legends - The Game
>
Cupe si turnee LoL!
(Moderator:
sell.Logitech
) >
JeeSports - Un nou site cu cupe saptamanale de 5v5, 3v3. 1v1. PREMII IN BANI!
Pages: [
1
]
2
3
Go Down
« previous
next »
Print
Author
Topic: JeeSports - Un nou site cu cupe saptamanale de 5v5, 3v3. 1v1. PREMII IN BANI! (Read 5130 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
johnnyme
LoL-Romania Staff
Full Member
JeeSports - Un nou site cu cupe saptamanale de 5v5, 3v3. 1v1. PREMII IN BANI!
«
on:
May 25, 2011, 10:32:33 PM »
Un nou site ce organizeaza cupe de League of Legends :
www.jeesports.com/competition/home/1/6811
Au cupe de 5v5: Vineri 10 Iunie @ 20:00 CET -
http://www.jeesports.com/tournament/PC/League-of-Legends/119/JeeSports-Open-LoL-5v5-EU-Cup-4/home
3v3: Duminica 12 Iunie @ 14:00 CET -
http://www.jeesports.com/tournament/PC/League-of-Legends/128/JeeSports-Open-LoL-3v3-EU-Cup-5/home
1v1: Sambata 11 Iunie @ 14:00 -
http://www.jeesports.com/tournament/PC/League-of-Legends/124/JeeSports-Open-LoL-1v1-EU-Cup-5/home
Au deschis si laddere Pt Romania : 1v1 :
http://www.jeesports.com/ladders/ladder/LoL_Romania_-_1v1_Ladder-6
5v5 :
http://www.jeesports.com/ladders/ladder/LoL_Romania_-_5v5_Ladder-7
Va rog sa va faceti echipe si sa participati la toate cupele facute de ei! Sunt premii in bani si presupun ca nu va strica!
Astept sa vad rezultate de la voi!
Aici aveti calendarul competitiilor:
http://www.jeesports.com/news/detail/PC/League-of-Legends/54/JeeSports-Open-League-of-Legends-LoL-May-to-August-Cups-Calendar
CET insemna cu 1 ora inapoi fata de orei din Romania! exemplu: 12:00 la noi - 11:00 CET
«
Last Edit: June 25, 2011, 08:31:29 AM by johnnyme
»
VRazvan
Full Member
Noob
Re: JeeSports - Un nou site cu cupe saptamanale de 5v5, 3v3. 1v1. PREMII IN BANI!
«
Reply #1 on:
May 25, 2011, 10:47:57 PM »
Dor 1 vs 1 este pentru europa. (Cel putin eu asa am inteles din ce scrie pe acolo)
EDIT : Am gasit si pentru EU. Nu am fost atent.
M-am lasat de joc.
Vand contul. Daca este cineva interesat, astept mesaje private pentru mai multe informatii. (lvl 30, majoritatea eroilor, 4 pagini de rune complete, garla de referali facuti, eroi cumparati in valoare de aproximativ 80.000 ip)
Adda
Opheliac Clan
Full Member
Nyah =^.^=
Re: JeeSports - Un nou site cu cupe saptamanale de 5v5, 3v3. 1v1. PREMII IN BANI!
«
Reply #2 on:
May 26, 2011, 08:46:02 AM »
yey noi competiti :X
acum tre doar sa aduc membri pe el :-?
ArT.w0w
Full Member
«
Reply #3 on:
May 26, 2011, 09:53:03 AM »
As vrea sa particip, dar echipa ..... (de unde) ? :|
eurunik
Opheliac Clan
Newbie
~Ayuchii~
«
Reply #4 on:
May 26, 2011, 07:04:25 PM »
ar trebui sa facem o lista cu cine s-a inscris :-?
clan, useri sa ne gasim mai usor
Clan
johnnyme
LoL-Romania Staff
Full Member
«
Reply #5 on:
May 26, 2011, 07:10:15 PM »
Quote from: eurunik on May 26, 2011, 07:04:25 PM
ar trebui sa facem o lista cu cine s-a inscris :-?
clan, useri sa ne gasim mai usor
A 3-a optinue de sus de la fiecare cupa este : Participants
ArT.w0w
Full Member
«
Reply #6 on:
May 26, 2011, 09:46:18 PM »
Sper sa gas si eu cat mai rpd un clan ca vad ca nu duceti lipsa de cupe
)
sell.Logitech
Global Moderator
Sr. Member
Logitech|InWin
«
Reply #7 on:
May 27, 2011, 12:00:26 PM »
ba doar 2 echipe din Romania
.... iar trebuie sa va inpingem de la spate pe toti .... hai bagati-va dc vreti sa vedem turnee in continuare
VRazvan
Full Member
Noob
«
Reply #8 on:
May 27, 2011, 12:31:34 PM »
Pai nu sunt echipe, asta e problema. Daia am intrebat-o pe Ada care sunt alea "foarte multe clanuri" si s-a simtit ofensata.
3 Echipe in total. 2 la 5 vs 5 si 1 la 3 vs 3. In schimb sunt multi romani la 1 vs 1.
M-am lasat de joc.
Vand contul. Daca este cineva interesat, astept mesaje private pentru mai multe informatii. (lvl 30, majoritatea eroilor, 4 pagini de rune complete, garla de referali facuti, eroi cumparati in valoare de aproximativ 80.000 ip)
SuperDud
Full Member
Have fun
«
Reply #9 on:
May 27, 2011, 12:35:43 PM »
La cate echipe sunt inscrise in momentul actual 2 din romania mi se mare rezonabil
) Sau aia e doar o exceptie cu nici 10 echipe inscrise
Plasture
Global Moderator
Hero Member
- In GanG We Trust -
«
Reply #10 on:
May 27, 2011, 01:44:42 PM »
Razvane, tu tot mergi inainte cu clanurile tale si cu prostia. Sunt clanuri o gramada, sunt dar nu se mai baga la asa ceva, adica in competitii,din cauza nivelului ridicat sau a neseriozitatii ...
http://postimage.org/image/2mszpc2hw/full/
- Battle Arena
Uite aici echipele pe care le ceri tu ... Multe dintre ele ori s'au dizolvat, ori nu au mai continuat cu competitiile pentru ca nu sunt in masura sa fie competitive .
Doi la mana,mai sunt inca playeri care au echipe de 3 v 3 sau 5 v 5 dar nu stiu de existenta forumului si implicit a competitilor care tocmai s'au lansat pe JeeSports. [ Ne promovarea site'ului ]
Trei la mana o echipa trebuie sa aibe cate un Johnny ca sa se intereseze de competitii, de comunitatea jocului de la noi din tara, dar din nou lipsa de interes sau comoditate.
Iar ce spui tu ca sunt doar 3 echipe acuma, nu crezi ca deja incepi sa critici prea din fasa tot ce fac altii ??, amice sunt de 3 zile afisate link'urile site'ului cu noile competitii si probabil ca se vor inscrie si in urmatoarele zile mai multe echipe. Cu timpul ai sa vezi ca se vor aduna.
Vrei sa vezi echipe mai multe ? ia tu link'ul pe care johnny la postat si sunt sigur ca ai pe mess sau pe skype un grup in care ai jucatori de LoL cu care comunici si joci si dale si lor si sa ii rogi sa faca acelasi lucru si ei,sa il dea prin mass celor cu care joaca sau ii cunoaste ca sunt jucatori de lol si mai pune si link'ul comunitatii de LoL .
Apropo tu esti inscris la vreo competitie cu vreun/o clan/echipa ??
«
Last Edit: May 27, 2011, 01:59:33 PM by Plasture
»
No surrender ...
VRazvan
Full Member
Noob
«
Reply #11 on:
May 27, 2011, 07:06:32 PM »
Aaaaa sunt clanuri dar nu participa la competitii? Pai atunci degeaba mai e clan ala nu e clan.
Oricine are o "gasca" adica joaca cu amicii ca in orice joc. Asta nu inseamna clan. Clan e ala care participa la concursuri, care are activitate oficiala.
Ne adunam 3 insi si ne punem nume si gata avem clan. Asta e valabil pentru -16 ani.
Prostia nu e de partea mea, prostia este de partea alora care au strans cativa oameni si joaca impreuna cand si cand si au impresia ca au clan.
Legat de partea cu reclama/anuntarea despre JeeSports. Am facut-o, pe mess si chiar si in joc oferind toate informatiile necesare pe chatul lol-romania.
M-am inscris si eu la 1 vs 1 si la urmatorul voi avea si o echipa de 3 vs 3.
Ce rost are sa ai clan daca nu faci nimic cu el? E ca si cum ai avea o caruta dar nu ai cai, boi, magari etc.
P.S : Hai sa nu discutam dilema ta in acest topic, fa un topic separat si discutam, argumentam, ne spunem parerea fiecare etc.
M-am lasat de joc.
R3v3rS3
Newbie
«
Reply #12 on:
May 28, 2011, 03:19:43 PM »
Eu am participat in turneu acum 10 minute, nu am trecut de prima runda datorita unui BenitoT Lt sau asa ceva care a jucat Sion, dand un ignite la 30-40 de secunde :|... a primit aprobarea de a juca dupa ce a intarziat 40 de minute de la inceperea turneului (inceput turneu: 14:00 - aparitia lui Benito 14:40). Mine unul nu mi se pare normal. Voua?
VRazvan
Full Member
Noob
«
Reply #13 on:
May 28, 2011, 03:54:59 PM »
Poate a avut omul probleme ... Eu am asteptat vreo 20 min oponentul meu. Au fost si probleme cu jocul. S-a stat mult in queue, chatul era picat etc.
Si eu am pierdut prima runda. Am jucat vs wrathnoh.
Este adevarat ca nu stau prea bine la organizare insa trebuie sa-i sutinem, vor avansa in timp. Per total nu a fost chiar asa rau, orele s-au respectat, afisarea tabelului cu jucator s-a respectat. Ce a mers prost a fost cauzat in mare parte de numarul mare a celor care au intarziat sau nu s-au prezentat si a fost cam haos pe chat, 1 singur admin si 10+ oameni care urlau ca nu se prezinta oponentul. Avand in vedere situatia eu zic ca s-au descurcat bine.
«
Last Edit: May 28, 2011, 04:00:01 PM by VRazvan
»
M-am lasat de joc.
Hypee
Newbie
«
Reply #14 on:
May 29, 2011, 03:28:16 AM »
Am jucat si eu in cupa
http://www.jeesports.com/tournament/PC/League-of-Legends/78/JeeSports-Open-LoL-1v1-EU-Cup-1/brackets
/ locul 2 dar cred ca e de ajuns avand in vedera experienta jucatorului dupa locul 1 ( Bandicot LT) pe care am reusit sa il bat o singura data din 3
, am jucat si cu ceva romani .. gg celor care au participat .
Iar despre echipe pot spune ca am creat
http://www.jeelounge.com/exilium-gaming/clan/details
mai am 2 care o sa dea join , avem si pe esl echipa dar mai asteptam 2 - 3 jucatori experimentati ... pm me
«
Last Edit: May 29, 2011, 03:31:42 AM by Hypee
»
Pages: [
1
]
2
3
Go Up
Print
« previous
next »