September 04, 2015, 06:45:25 AMLatest Member: gecostyn

Author Topic: Cum sa cresti in elo, lejer!  (Read 9713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Spielberg

 • *
 • Posts: 6
 • Karma: 2
 • Gender: Male
 • Wop Wop Wop
Cum sa cresti in elo, lejer!
« on: October 07, 2013, 01:50:59 PM »
Salut lume. Sunt ne pe aici, nici nu stiam de site-ul acesta, foloseam doar cel oficial. Cred ca ar ajuta pe cativa de aciulea sa imi dau o parere despre cum si ce trebuie sa faci pentru a creste in elo, si a fi un jucator mai bun.

Joc lol de pe la inceputul sezonului 2, am cam peste 8000 de jocuri ranked, bla bla bla.

Rule number 1!
     NICIODATA, da NICIODATA, cat traiesti tu, nu intra in ranked daca nu sti macar 2 campioni pe fiecare rol si sa ai macar 2 pentru fiecare. Experienta se poate acumula doar prin joc, si doar daca joci, CU SI VERSUS toti campionii, pentru a stii ce satana face ala frate cu Q sau E, etc. eu la inceput am jucat cam 200 de meciuri doar cu Ryze, dupa care am jucat Malphite vreo 30 si dupa am zis: - Hmm, as juca rank. Bon, si am inceput sa joc toti campionii din rotatia FREE. Asa stiam exact ce face celalat nenorocit de pe lane, cand sa intru cu combo, cand are cooldown la un spell, etc.

    Dupa ce faceti asta, parerea mea este ca trebuie sa vedeti care este exact rolul care va prinde cel mai bine. Eu asa am facut, dat si faptul ca acum joc si detin toti campionii, pot face counter la orice lane/jungle, etc. (si acum rad ca in gold 1 - platinum 3, inca se face pick la fizz, cand ei ma vad ca iau fiddlesticks, just lol).

    Dupa ce v-ati gasit rolul/rolurile preferate, si aveti jocuri jucate cu ele cat sa fie ok puteti merge in rank.

    Aici treaba se impute sau imparte sa zicem. exista un procent de 30%-70%. Si acuma MARE ATENTIE!!!

   MOTIVUL NR. 1 pentru care se pierd jocuri in rank este FLAME BLAME SPAM. Nu trolling, nu un pick ratat, nu afk!!! Deci, daca vezi frate ca ai top lane care omu nu injura e ok cat de cat, si ii fac aia un gank, moare, sau moare singur, nu te apuci sa zici, omg noob, fail top, report, etc. In momentul inca care faci acest lucru acea persoana nu va mai fi motivata sa castige si practic echipa ta este 4 v 5 in acel moment tot jocul. Pentru a castiga, mergi si il ajuti, asa cum poti.

   MOTIVUL NR. 1 pentru care se castiga jocuri in rank? TEAM FKIN WORK!!! Teamwork consta de la un team comp bun, apropo, facem paranteza aici. Cand intri in rank pick menu, si mai vad frate pe cate unu, me mid etc, si e al 4-lea, si daca ia unu mid inaintea lui, OMG MY ROLE, MY MAIN, u fail, reprot. Acel joc este PA! Bun.
Continuam. Cand alegi campionul, gandeste-te bine inainte, daca ai echipa de hartie, ia ceva tank, daca ai un counter la adc, ia un support sa il cari, si tot asa. Nu luati un campion doar ca jucati foarte bine cu el neaparat. De exemplu am vazut pick master yi jungla vs lee sin jungla. Daca lee ala stie cat de cat sa joace, Master yi, o sa fie master of crap tot jocul, cu toate wardurile de pe pamant!

       Asta ar fi in mare sa zicem acea parte de 70% care am zis-o doar in mare pentru ca e mult mai mult de explicat pe strategie iteme, combo team, etc. Dar e suficient.

    Si acum, partea aia naspa de 30%.

   DA stiu ca sunt ratati care troleaza, DA stiu ca sunt flameri, blameri, DA stiu ca sunt afk, DA stiu ca riot face buguri cateodata. Dar, sunt cateva, doar cateva remedii aici. Daca vezi ca ai un toxic player in echipa, in secunda 2, IGNORE THE BASTARD!!! Daca vezi ca ai un troll, care face instalock de al dracu, nu fa si tu la fel, ia ce trebuie pentru echipa, Pentru un ratat troleaza, nu trebuie sa te iei dupa el. Remember, mai ai 3 oameni acolo fara nici o vina, si impreuna ca 4 puteti castiga meciul.

     Meh, cred ca in mare am dat cateva sfaturi ok. Daca cineva are nevoie de niste detalii mai adanci sa zicem referitoare la diferite subiecte, sunt duspus sa ajut fara probleme.


        Have a good one people!

Offline Spielberg

 • *
 • Posts: 6
 • Karma: 2
 • Gender: Male
 • Wop Wop Wop
Re: Cum sa cresti in elo, lejer!
« Reply #1 on: October 07, 2013, 02:24:54 PM »
Era sa uit. Cum de altfel sunt sigur ca peste 70% din persoanele de aici stiu, sunt cele 3 site-uri care pe mine unul m-au ajutat mult.

1. www.solomid.net
    Site-ul oficial al echipei SOLOMID, care are cea mai mare, buna, si cu explicatie in-depth a fiecarui campion. Puteti gasi si explicatie de joc versus toti campionii etc, ce sa cumperi, ce ordine de speluri este preferata, etc.

2. www.championselect.net
     Acest site are din nou informatii ultile pentru ca odata ce ai bifat campionul dorit, iti arata, versus ce este bine sa joci cu el si versus ce nu este bine, la fiecare cam 10 la numar. Dar cel mai important, daca dai click pe comenturi, chiar sunt date explicatii de ce face counter ala la ala si cum. De asemenea cei mai buni jucatori de LOL din lume dau rate si comenteaza pe acest site.

3. www.lolnexus.com
     Este un alt tip de serviciu oferit de cunoscutul www.lolking.com, prin care, odata ce ai intrat in loading, poti vedea ambele echipe ce rank au, ce rune si mast au, si deasemenea, poti da click sa le vezi profilul.

        Sper sa ajute pe cineva.

Offline kaamos

 • Moderator Global
 • *
 • Posts: 1341
 • Karma: 54
 • Gender: Male
 • 1337
Re: Cum sa cresti in elo, lejer!
« Reply #2 on: October 09, 2013, 10:49:16 PM »
Hai ca ne trezim usor, usor.

Bine ai venit.
Woke up this morning.
The rest is easy.

Offline Strumfex

 • *
 • Posts: 1136
 • Karma: 18
 • Gender: Male
Re: Cum sa cresti in elo, lejer!
« Reply #3 on: October 21, 2013, 04:39:24 PM »
bai e o amorteala de neimaginat , iar singura explicatie ce imi vine in minte este ca de cand am plecat eu s-a ales praful de tot si di toate.chatul lol-romania e invadat de amibe si alte fiinte unicelulare ce au un unic scop sa haleasca si sa se reproduca , adeseori cu mamele altora , scena romaneasca a devenit una de pana si un jucator de weekend pare  profesionist pe langa ei , parca toate lucrurile bune se intampla cu aceeasi frecventa ca si erectiile la octogenari.

ID on EU-NE : Strumfex.( I don`t waste kindness on fools. )

Offline Preacher21

 • *
 • Posts: 4
 • Karma: 0
 • LoL Romania user
Re: Cum sa cresti in elo, lejer!
« Reply #4 on: October 26, 2013, 05:20:33 PM »
pot sa stiu si eu cum ai u 8000 de meciuri la rank?
sunt curios asa ....